Nordea vahetab välja sularahaautomaadid

Triin Ärm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pangaautomaat.
Pangaautomaat. Foto: Marko Saarm / Sakala

Lähiajal kavatseb Nordea pank asendada 20 sularahaautomaati kaasaegsematega ja muuta arveldamise klientidele lihtsamaks. 

Uus erakliendi arvelduspakett võimaldab kindla kuutasu eest piiramatus koguses euromakseid ning tasuta sularaha väljavõtmist Nordea automaatidest nii Eestis kui kogu Baltikumis, Põhjamaades ja Venemaal. Tasuta ristkasutus võimaldab Nordea kliendil võtta Eestis teenustasuta sularaha välja ka kõikide teiste pankade sularahaautomaatidest.

Lisaks on pangal kavas lähiajal asendada 20 sularahaautomaati kaasaegsemate sisse- ja väljamakseautomaatidega kõikides linnades, kust Nordea on esindatud.  

Nordea uus erakliendi arvelduspakett pakub kuumakseta deebetkaarti, tasuta euromakseid kõikidesse pankadesse Euroopa Liidus, tasuta sularaha väljavõtmist Nordea automaatidest nii Eestis, Lätis, Leedus, Venemaal kui ka Põhjamaades ning kokku kahel korral kuus tasuta raha väljavõtmist teiste Eesti pankade sularahaautomaatidest. Pakett on tasuta seenioritele ehk kõigile klientidele alates 60ndast eluaastast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles