Säästukaardi omanikud on aastaga kogunud üle 6 miljoni euro boonusraha

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Tarbijate Kooperatiivi Konsumi pood.
Tartu Tarbijate Kooperatiivi Konsumi pood. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

ETK Grupi boonussüsteemi kliendid on alates möödunud aasta märtsis uuenenud programmiga kogunud üle 6 miljoni euro boonusraha.

Alates eelmise aasta märtsist, kui Säästukaardi programm uuenes ja klientidele makstavad boonused suurenesid, on Säästukaardi kliendid kogunud enam kui 6 miljoni euro eest boonusraha, mida saavad kliendid kasutada ostude eest tasumisel.

Lisaks tavalisele Säästukaardile on ETK Grupi poodide klientidel võimalik kasutada ka Säästukaart Plussi, millega saab vajadusel sularaha välja võtta.

Sellist teenust pakuvad kõik ETK Grupi poed (Konsum, Maksimarket, AjaO jt). Selliseid kohti, kus sularaha saab poest välja võtta, saab teha enam kui 350 kohas üle Eesti. Ühtlasi on see alternatiiviks neis maapiirkondades, kus pangateenused kättesaadavad pole.

Säästukaart Pluss on ETK Grupi püsikliendi maksekaart, millega kogutavad ostuboonused on kümnendiku võrra suuremad kui tavalisel Säästukaardil ja millega maksjatele kehtivad paljudele kaupadele suuremad allahindlused kui tavalisel Säästukaardil.

Aktiivseid Säästukaart Plusse on klientide kasutuses ligi 60 000. Kokku on Eesti ühe suurema kliendilojaalsusprograami - Säästukaardi - kasutajaid üle 470 000.

100 protsenti Eesti tarbijatele endile kuuluv ETK on vanim ja suurim Eesti jaekaubanduse vallas ühiselt tegutsev grupp. ETK Grupis tegutseb 19 tarbijate ühistut, millel on omakorda kokku ligi 83 000 klientomanikku ehk ühistu liiget. 20protsendilise turuosaga ETK Grupp on Eesti jaekaubandusturu liider. ETK Grupi kuulub üle Eesti enam kui 350 kauplust, millest suurema osa moodustavad toidu- ja esmatarbekauba ketikauplused Konsum, Maksimarket ning AjaO.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles