Tarbija saab kontrollida arvesti vahetamise aega

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaugloetav arvesti.
Kaugloetav arvesti. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Elektrilevi e-teeninduses on nüüdsest igal kliendil võimalik oma kauglugemisele üleviimise plaani oma tarbimiskohtade lõikes vaadata.

E-teenindus kuvab planeeritud paigaldamise ja üleviimise aega kvartali täpsusega, kirjutab Elektrilevi kauglugemise programmi juht Mait Rahi ettevõtte kodulehel.

Rahi kutsub inimesi üles arvestama ka sellega, et esialgsed tegevuste ajad võivad hiljem muutuda. Plaani uuendatakse ja täiendatakse jooksvalt.

«Esialgu kuvame infot käesoleva aasta lõpuni ja edasist plaani näitame kirjega «Hiljemalt 2016. aasta lõpuks». Sügisest saame aegu näidata aga juba pikema perioodi peale ette,» selgitas Rahi.

Kaugloetavast elektriarvesti vabastab tarbija näiduteatamisest ning annab võimaluse oma tarbimist ja elektrihindu tunnikaupa analüüsida. Lõplik näiduvabadus saabub 2016. aasta lõpuks, mil arvestid peavad asendatud olema kõikides tarbimiskohtades.

Vaata lähemalt siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles