Reisija: ebaviisakas bussijuht nõudis lapsevankri vedamise eest tasu

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
GoBusi bussid.
GoBusi bussid. Foto: Margus Ansu

Hiljuti GoBusiga Paliverest Haapsallu sõitnud reisija Triin väidab, et bussijuht käitus ebaviisakalt ja nõudis lapsevankri vedamise eest viis eurot, kuigi seda ta poleks tohtinud teha.

Triin rääkis, et soovis kahe lapsega sõita Paliverest Haapsallu ning tahtis panna käru bussi alla, kirjutab Läänlane. «Eeldasin, et bussijuht näeb, et mul on üks laps süles ja teine käe kõrval ning aitab mul käru, mis oli kokkupandud, eelnevalt bussi alla panna,» selgitas bussireisija Triin, kelle sõnul juht seda aga ei teinud.

Bussi jõudes oli Triinule ootamatu bussijuhi palve maksta käru vedamise eest lisaks piletile veel viis eurot. «Kahjuks ei tea mina, kus või millal on selline asi välja mõeldud, et lapsekäru eest pean eraldi maksma,» lausus Triin. Ta lisas, et bussijuht oli ebaviisakas nii tema, ta laste kui ka teiste reisijate vastu.

Läänemaa GoBusi juhataja Andrei Mändla kinnitas, et lapsevankri vedamise eest ei tohiks kindlasti eraldi tasu küsida. «Tema (reisija – toim.) väidab, et reisija nõudis, et juht paneks vankri pagasisse,» rääkis Mändla. «Juht ütles, et ta ei pea seda tegema. Ja siis läks lahti,» viitas ta sellele, et vaidlusest algas tüli.

Mändla sõnul ütles bussijuht, et ta ei nõudnud 5-eurost tasu. «Kuna ei müüdud ühtegi pagasipiletit, siis tõestust ei ole. Võib-olla oli, võib-olla ei olnud.»

Mändla sõnul tuleb mõnikord seesuguseid vaidlusi reisijate ja bussijuhi vahel ette. «Seal, kus on inimesed, seal on probleemid. Kordasime bussijuhiga kõik vanad tõed üle ja loodame paranemisele,» lausus ta. Kaebuse esitanud reisijale saatis Mändla vastukirja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles