Iseteeninduskassad röövivad tavakassade ruumi

Triin Ärm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poemüüjaid iseteeninduskassade tõttu vähemaks ei jää.
Poemüüjaid iseteeninduskassade tõttu vähemaks ei jää. Foto: Panther Media/Scanpix

Prisma Peremarket plaanib paigutada iseteeninduskassad kõikidesse Tallinna Prismadesse, mistõttu väheneb tavakassade arv. 

«Paraku on nii, et ekspresskassad tuleb kaupluse kassarivis kuhugi mahutada. Viis iseteeninduskassat võtavad kahe tavakassa ruumi ja tõepoolest peame igas Prismas ekspresskassade paigaldamisel ära kaotama ühe nn kassasaare,» ütles Prisma Peremarketi esindaja Silver Säga. Tema sõnul koosneb kassasaar kahest kassast.

Müüjaid uuenduse tõttu ei koondata. «Ekspresskassad on mõeldud tavakassasid täiendama ja pakkuma klientidele valikuvõimalust. Müüjaid kauplustes seoses iseteeninduskassadega kindlasti vähemaks ei jää,» rääkis Säga.

Säga sõnul ei saa hetkel veel öelda, millal ja millisesse Prismasse järgmisena iseteeninduskassad paigaldatakse. Eelmise nädala algusest töötavad ekspresskassad aga Mustamäe Prismas.

Esimesed iseteeninduskassad paigaldas Prisma eelmise aasta sügisel Kristiine ja Rocca al Mare Prismadesse. Klientide huvi tõttu osteti neid juurde. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles