Vaata, milliseid söögikohti lapsevanemad soovitavad

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaid vähestes söögikohtades on pered oodatud.
Vaid vähestes söögikohtades on pered oodatud. Foto: SCANPIX

Kuigi eestlased on üldiselt kiidusõnadega kitsid, siis häid sõnu jagus oma pere lemmikkoha kiitmisel küll.

Jussi Õlletuba/ Viimsi
«See üks väheseid kohti kus lapsed söövad ilusti toidu ära ja hinnad pole ka väga kallid.»

Lucca/Tabasalu
«Meie 9-aastane tütar teatas, et pannkoogid on seal täpselt sama head, kui vanaema tehtud või isegi paremad.»

Gourmet Caffee/Kadriorg
«Laste soovidega arvestatakse alati. Lisaks ei panda pahaks kodust võetud toidule ning vajadusel soojendatakse pliidi peal hea meelega. Teenindajad on lastega väga sõbralikud»

Anna Edasi /Tartu
«Seal ei pakuta külalistele alkoholi. Samuti mängib seal rahulik muusika, mis tuleb vinüülplaatidelt, mis peaks olema väga rahustav ka lastele.»

Diip/Tallinn
«Lihtne ligi saada; palju ruumi, et käruga sisse pääseda. Käru saab ka akna taha jätta. Muusika ei üürga. Kui laps juba suurem on, saab ta ka mängunurka mängima panna. Söögitoole on ka rohkem kui 1.»

Pärnu jahtklubi
«Seal on lastele tegemist nii sees kui väljas ja mängunurgaga on vaeva nähtud, mitte lihtsalt paar mänguasja vaibale laotatud.»

Oko/Kaberneeme
«Väikelapsel lubati jalutada majja sisse mänguasjakasti juurde samal ajal, kui teenindajad tõid sööke lauale. Keegi ei öelnud, et laps kakerdab ees või segab. Samuti räägiti kogu lastemenüü lahti, et paremini valikut teha.»


Pizza Grande/Uuemõisa
«Lastele on seal eraldi suur mängutuba, samas on selle sein klaasist - vanem saab lapsele aeg-ajalt kontrolliva pilgu heita või vajadusel sõrme viibutada.»

Kristiine keskuse Baby Back/Tallinn

«Lastega külastajad paigutatakse alati mängunurga lähedale, nii on vanematel hea oma lastel silma peal hoida, lapski tunneb end turvaliselt, kui vanemad on lähedal. Ilma lasteta külalistele võimaldatakse rahu ja privaatsust lastenurgast eemal.»

Tasku Baby Back/Tartu

«Söögid tunnistati söödavaks ka meie üsnagi nõudliku poja poolt. Personal arvestas sellega, et meiega on laps kaasas ning soovitas kohe istuda mängutoa lähedusse.»

Talleke ja Pullike/Tallinn

«Seal toidud on alati värsked ja maitsvad, laste menüü on hea ja laps saab tasuta popcorni ka. Lisaks on võimalik lapse jaoks tellida midagi erilist ( lihtsalt ütled kokale, mida sa soovid)»

Lavendel/Viimsi
«Huvitav lahendus, kus täiskasvanud saavad näha telekaekraanilt mängutoas toimuvat.
Lastenurga kõrval eraldi tualett lastele. »

Attimo/Tallinn
«Kui laps soovis joonistada, kuid avastas, et pliiatsid on nürid, siis lahke teenindaja teritas need kohe kiirelt ära ja tõi naeratusega tagasi.»

Lahemaa Kohvikann/Palmse
«Vaatamata sellele, et lapsed vahepeal põlvili toolidele ronisid, ringi jooksid ja kõike uudistasid, meiega ei riieldud.»

Kolkja kala- ja sibula restoran/Kolkja
«Pere kõige pisemale /1a/ oli võimalik valitud supp püreerida, samas suuremale oli võimalik kombineerida prae lisandid lapse soovide järgi. teenindav personal ei pannud pahaks kui pisike tatsas mööda saali.»

Vilde tervisekohvik/Tartu

«Lastenurgas on head ja erinevad, kvaliteetsed mänguasjad, nende soetamisel pole koonerdatud. See täieneb/muutub aeg-ajalt, suvel näiteks oli see liivaranda imiteeriv.»

Toit’s/Tallinn
«Tegemist pole tüüpilise tite-mamma kohaga (mitte üldse halvas mõttes mõeldud...), kuid on segu toredast, hubasest, alternatiivsest (hea muusikaga!!!) söögikohast, kus on nauditav olla ka lapsel!»

Sirius/Tartu

Parim koht, kus lapsega söömas käia, kuna üle poole kohviku ruumist on mõeldud laste mänguruumiks.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles