Vaata, milliste nippidega meelitavad supermarketid jaanioste tegema

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lihalett poes.
Lihalett poes. Foto: Mihkel Maripuu

Eesti suuremad jaemüügiketid pingutavad aasta ostuderohkemal ajal klientide meelitamiseks erinevate nippidega, millest üheks uueks trendiks võib pidada tasuta «kingituste» jagamist, kui klient sooritab ostu määratud summa eest.

Nii pakub Rimi oma püsiklientidele, kes on Rimi kaardi omanikud ning sooritavad poes ostu summas vähemalt 25 eurot, tasuta kahekilose grillsüsikoti. Samuti leiab Rimist mitmeid jaanitoodetele kehtivaid allahindlusi.

Selveri kliendid saavad samas summas sooritatud ostu pealt kingituseks karastusjooke. Valikus on kas 1 liiter mahla, 1,5 liitrit vett või 2 x 0,5 liitrit karastusjooki. Ostes 50 euro eest, annab Selver valida samade kingituste vahel kahekordses koguses. Jaanijookide valikus on Selveri õunamahl, apelsinimahl, gaseerimata vesi, karastusjook Punane Sõstar või Aura Fruit Sidrun vesi.

Maximas ostudele jaanikinke ei pakuta, kuid see-eest on tööstuskaupade osakonnas 30-40-protsendilised allahindlused. «Sellel nädalal on meil turu parimad pakkumised paljudele lihatoodetele, salatimaterjalidele ning lahjale alkoholile ja grillsöele. Tööstuskaupade osakonnas on kõik telgid ja magamiskotid 40 protsenti soodsamad,» tõi välja Maxima kommunikatsioonijuht Erkki Erilaid. Lisaks pakub Maxima oma püsiklientidele võimalust kuni jaaniperioodi lõpuni osta autokütust 3 senti tavahinnast soodsamalt.

ETK kauplustes on lai valik jaanipakkumisi kõigile klientidele, sõltumata, kas nad on püsikliendid või mitte. Suurimad hinnakukkumised jaanipakkumiste seas on liha- ja vorstitoodetele, alkoholile, mahladele.

Prisma peremarketites on tänavu allahindlus kõigile lihatoodetele 25 protsenti. «Otsustasime sel aastal jaanipäeva ajal pakkuda klientidele 25-protsendilist allahindlust kõikidelt grill-lihadelt ja šašlõkkidelt,» edastas Prisma turundus- ja kommunikatsioonijuht Silver Säga.

Hea lugeja - jaga soovitusi, kuidas jaanikampaaniate seas orienteeruda ja rahakotile sõbralikumad valikud langetada!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles