Anna teada: kuidas digi-TV toimib?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hetk Tallinna teletornist möödunud neljapäeva varahommikul, mil analoogtelevisioon Eestis välja lülitati. Esiplaanil digilevi valitsuskomisjoni juht Jüri Pihel.
Hetk Tallinna teletornist möödunud neljapäeva varahommikul, mil analoogtelevisioon Eestis välja lülitati. Esiplaanil digilevi valitsuskomisjoni juht Jüri Pihel. Foto: Toomas Huik

Möödunud neljapäeva hommikul lülitati Eestis välja analoogtelevisiooni saatjad ning Eesti läks täielikult üle digilevile. Pärast seda on aga mitmed inimesed Postimees.ee’le kurtnud, et digitelepilt on läinud kehvemaks.

Postimees.ee ootab lugejate kommentaare digipildi kvaliteedi kohta pärast Eesti täielikku üleminekut digilevile. Kas märkasite mingit muutust oma telepildis, paremuse või halvemuse poole? Kas telepilt on hakanud rohkem nö hanguma? Mõni lugeja kurdab, et pärast digilevile üleminekut on sagenenud juhtumid, kus pilt ja heli ei ole enam sünkroonis.

Jaga oma muljeid selle loo kommentaarides. Kindlasti lisage oma postituse juurde koht, kus probleeme esineb, et Postimees saaks digiteleekspertidelt seepeale selgitusi küsida.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles