Selveri sooduspakkumine üllatas klienti

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laadapäevad.
Laadapäevad. Foto: Ants Liigus/Pärnu Postimees

Selveri klient imestas, et Aura metsamarja mahla multipakend (2+1 tasuta) maksab sama palju kui kolm samasugust mahla eraldi ostes.

1. juulil oli Järve Selveris multipakendi hinnaks märgitud 4,80 eurot. Sama mahl eraldi maksis aga 1,60 eurot ehk kolm mahlapakki kokku samuti 4,80 eurot. «Kus see tasuta pakk jäi? Kaval nipp, mis?» imestas klient Facebooki postituses, mida Selveri Facebooki lehel jagati.

«Vabandame teisipäevaõhtuse eksitava info eest kaupluse müügisaalis!» ütles Selveri avalike suhete juht Annika Vilu Tarbija24-le.

Ta selgitas, et alates kolmapäeva hommikust kehtib mahlade multipakendile Laadapäevade soodushind 3,20 eurot. Laadapäevad on Selveri kõige mahukam kampaania, kui soodushinnaga pakutakse tuhandeid tooteid.

«Kauplus suletakse õhtul kell 23 ja avatakse hommikul kell 8, mistõttu ei jõua teenindajad öö jooksul kõiki kampaaniakaupu välja tuua. Seetõttu hakati kolmapäeval alanud Laadapäevade kaupu tooma müügisaali juba eelmisel päeval ning ajutiselt pandi toodete juurde tavahind,» nentis Vilu.

«Oleme nõus, et eksitava reklaamtekstiga kauba väljatoomise oleks pidanud jätma ööseks ning võtame sellest tulevikuks õppust,» lisas avalike suhete juht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles