Elron muutis rongide väljumisaegu laulupeo külastajate palvel

Triin Ärm
, Tarbija24 reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laulupeole saab tulla ka rongiga.
Laulupeole saab tulla ka rongiga. Foto: Elmo Riig / Sakala

Laulu- ja tantsupeo tõttu lükkas Elron neljandal ja viiendal juulil valitud reiside väljumisaegu tavapärasest hilisemaks.

«Idee rongide väljumisaegu muuta tuli kliendipäringute põhjal, sest meile laekus mitmeid kirju, kus uuriti kas laulu- ja tantsupeo toimumise päevadel pannakse käiku ka erirongid,» rääkis Elroni infospetsialist Raili Maarja Mänd.

Rongide väljumisaegu muudeti eesmärgiga pakkuda laulu- ja tantsupeol osalevatele inimestele võimalust üritust võimalikult pikalt nautida ja hiljem turvaliselt koju sõita.

«Kuna õhtuste rongide kasutajate hulk ei ole väga suur ja lisarongide käiku panemine end ei õigusta, siis oleme sel päevadel rongide väljumisi hilisemaks muutnud, et laulupeolistele vastu tulla,» selgitas Mänd.

Tema sõnul on Elron püüdnud rongiliikluse muudatustest varakult teada anda.

«Loodame, et inimesed, kes oleksid soovinud kasutada tavapärase graafiku järgi väljuvaid ronge, on leidnud võimaluse kasutada alternatiivset transporti,» lisas ta veel.

Neljandal ja viiendal juulil väljub rong Tallinnast Keilasse tavapärase 22:35 asemel 00.00. Tallinnast Türile kell 22:20 sõitu alustav rong väljub kell 23:55 ning Tallinnast Aegviitu üldjuhul kell 21:50 sõitev rong väljub neil kuupäevadel kell 23:50.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles