Lugeja küsib: kas Omniva infoliin üldse töötab?

Triin Ärm
, Tarbija24 reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Abiliinile napib töötajaid.
Abiliinile napib töötajaid. Foto: Panther Media/Scanpix

«Mul tekib küsimus, kas Omniva telefoni infoliin üldse töötab? Kaks päeva järjest olen korduvalt helistanud ja ei ole õnnestunud kedagi liinile saada. Ka eelmisel nädalal proovisin mõned korrad, ei miskit. Milleks seda liini siis üldse kodulehel reklaamida?» uurib lugeja.

Vastab Omniva kommunikatsioonijuht Kadri Tonka.

Oleme teadlikud pikkadest ootejärjekordadest ning vabandame klientide ees, kes pole liinile pääsenud või on pidanud liiga kaua ootama.

Pikad ootejärjekorrad on tingitud sellest, et kõnede arv on kasvanud kiiremini kui oleme jõudnud võtta tööle uusi teenindajaid ja samal ajal mõjutab kõnedele vastamist ka suvepuhkused ja töötajate haigestumised. Korraldame pidevalt uusi värbamisi, et suurendada kõnekeskuse töötajate arvu ning ka hetkel on meile võimalik teenindajaks kandideerida.

Kõnede arvu kasvu peamiseks põhjuseks on tõsiasi, et inimesed on järjest rohkem avastanud enda jaoks e-kaubanduse ning kasutavad seetõttu ka järjest enam Omniva teenuseid. Kasvanud on e-teeninduse kasutamine, suurenenud on nii inimeste teadlikkus kui ka oskus väga spetsiifilisi küsimusi esitada.

See kõik on suurendanud infoliini koormust. Olenevalt päevast vastame keskmiselt 700le kõnele, kusjuures üks teenindaja jõuab keskmiselt päeva jooksul vastu võtta 90 kõne ringis. Rohkem tehakse kõnesid ennelõunal ja hommikupoolikul.

Oma küsimusi saab esitada ka meiliteel aadressil info@omniva.ee, saadetiste teekonda saab numbri alusel vaadata kodulehelt omniva.ee. Saadetise teekonna jälgimine meie veebis on võrreldes eelmise aastaga kasvanud 50 protsenti.

Lähiajal on plaanis hakata pakkuma ka tagasihelistamise teenust, mis tähendab, et klient saab pika kõneootejärjekorras ootamise asemel anda märku, et teenindaja talle hiljem tagasi helistaks.

Omniva klienditeeninduskeskusse saab helistada lühinumbril 1661 või pikale numbrile 661 6616.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles