Korralikult arveid maksnud elanikud jäid sooja veeta

Veiko Pesur
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kuigi Pärnu maanteel asuva kortermaja elanikud on korralikult oma kommunaalarveid tasunud, keerati neil nädala eest soojaveekraanid kinni, kuna küttefirma väitel on maja haldav BREM neile juba kolm kuud võlgu.


Algul põhjendati trepikotta riputatud teadetes soojaveekraani kinnikeeramist surveproovi käigus lõhkenud toru remondiga, kuid pärast remonti teatas küttefirma Fortum Termest, et kuna maja haldav BREM Kinnisvarahooldus on elanikele osutatud teenuste eest soojafirmale juba kolm kuud võlgu, jääb maja määramata ajaks sooja veeta, kirjutab Õhtuleht.

Majas elava Lauri Liivi teada on aga suurem osa elanikest arveid korralikult tasunud, mis tähendab, et raha on takerdunud haldusfirma kätte.

Kuna Liivi kodumaja näol pole tegemist üksikjuhtumiga, asus suuremat osa Tallinnast soojaga varustav Tallinna Küte juuli alguses BREM Kinnisvarahoolduse pankrotti nõudma.

Fortum Termesti müügijuhi Andrus Laumetsa kinnitusel olevat BREM Kinnisvarahooldus nendega vähemalt kõnealuse võla maksmises kokkuleppele jõudnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles