Lottemaa avapäevadele pileteid veel jagub

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alates homsest võib Lotte oma koduõuel liikuda ka ilma kiivrita, sest suur ehitustöö saab läbi.
Alates homsest võib Lotte oma koduõuel liikuda ka ilma kiivrita, sest suur ehitustöö saab läbi. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Lottemaa teemaparki minejatel soovitatakse pilet veebist ette ära osta, praeguse seisuga jagub pileteid ka avapäevale.

«Hetkel on võimalik osta nii nädalavahetuseks kui ka järgmiseks nädalaks Lottemaa kodulehelt eelmüügist pileteid,» rääkis Liis Talv Lottemaa teemapargist. Kodulehe piletimüügi süsteemis on iga kuupäeva all näha väiksed sinised kastikesed. «Kui kümme kastikest täis, siis on eelmüügi piletid ära ostetud,» selgitas Talv.

Lottemaa turundusjuhi Jorgen Sumina sõnul suudab park ühes kuus vastu võtta kuni 40 000 inimest. «Reguleerime külastajate arvu piletite eelmüügiga. Kui sellega saab arv täis, siis kohapeal üksikpileteid ei müüda,» rääkis Sumin kahe nädala eest.

Kuni kaheaastased saavad Lottemaale tasuta, teistel tuleb osta 15-eurone pilet, pensionäride, puuetega inimeste ja lastekodulaste pilet maksab 9 eurot.

Lottemaa pidulik avamine on homme, 25. juulil. Alates laupäevast käib elu Lottemaal täistuuridel.

Lottemaa teemapark paikneb kokku 17,9 hektarilisel territooriumil 6 kilomeetri kaugusel Pärnu linnapiirist. Reius asuv kompleks koosneb enam kui kümnest hoonest.

Projekti maksumuseks on prognoositud ca 7 miljonit eurot, millest 4,4 miljoni euro ulatuses finantseerib Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus ja 0,26 miljonit eurot Pärnumaa omavalitsused. Ülejäänud raha tuleb erainvestoritelt. Aastaseks külastajatearvuks prognoositakse kuni 120 000.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles