Air Baltic laiendab Tallinnas ja Vilniuses haaret

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
airBaltic
airBaltic Foto: SCANPIX

Talvehooajaks paneb Läti lennufirma Air Baltic Riiast käiku kaks uut otseliini Pariisi ja Amsterdami, ühendades ka Tallinna ja Vilniuse lennugraafikuga.

«Tugevdame sidemeid Baltikumi pealinnade ja Euroopa jaamade vahel oma restruktureerimisplaaniga seoses ning neist saavad kasu meie kliendid kohe. Reisijad Tallinnast ja Vilniusest saavad nautida head ühendust Pariisi ja Amesterdamiga, mida pakume koostöös koodijagamispartnerite Air France’i ja KLMiga,» ütles Air Balticu kommertsjuht Christophe Viatte.

Liin

Lennusagedus

Lennud algavad

Hind*, Basic klass

Hind*, Business Elite klass

Tallinn - Pariis

4 lendu nädalas

28. oktoober 2014

69 eurot

528 eurot

Vilnius - Amsterdam

4 lendu nädalas

30. oktoober 2014

69 eurot

371 eurot

* Madalaim hind, mis sisaldab makse ja teenustasusid ja on leitav kohtade olemasolul aadressilt www.airBaltic.com.

28. oktoobrist lendab Air Baltic Tallinnast Pariisi neli korda nädalas. Lennud toimuvad Boeing 737 lennukiga ning hinnad algavad 69 eurost, mis sisaldab lennujaamamakse ja teenustasusid. Täieliku Air Balticu lennugraafiku leiate firma kodulehelt www.airBaltic.com.

30. oktoobrist lendab Air Baltic Vilniusest Amsterdami neli korda nädalas. Lennud toimuvad Boeing 737 lennukiga ning hinnad algavad 69 eurost, mis sisaldab lennujaamamakse ja teenustasusid. Täieliku Air Balticu lennugraafiku leiate firma kodulehelt www.airBaltic.com.

 
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles