Tarbijakaitse lisas musta nimekirja neli e-poodi

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarbijakaitse musta nimekirja sattus veel neli e-poodi.
Tarbijakaitse musta nimekirja sattus veel neli e-poodi. Foto: SCANPIX

Tarbijakaitseamet kandis musta nimekirja neli e-poodi, kuna tarbijatele pole õigeaegselt kauba eest makstud raha tagastatud.

Amet kandis oma kodulehel olevasse e-kauplejate musta nimekirja PixmaSoft OÜ (vautšeriportaal Headiil.ee) ja Elene.ee OÜ (veebipood Elene.ee).

Ameti kinnitusel ei ole ettevõtted tarbijatele õigeaegselt tagastanud kauba eest makstud raha. Samuti pole kumbki firma vastanud õigeaegselt tarbijakaitseameti kirjadele.

Ettevõttest PixmaSoft OÜ vastati Tarbija24-le, et musta nimekirja kandmine tuli neile üllatusena ning nüüd üritatakse tarbijakaitseametiga ühendust saada ja selgitada, et ameti neljale kirjale ei ole vastatud, kuna viibiti puhkusel.

Samuti kandis amet musta nimekirja DexIN Mööbel OÜ (e-pood Dexin.ee), kuna ettevõte ei tarninud tarbijale kaupa tähtaegselt. Samuti pole ameti teatel firma tagastanud õigeaegselt tarbijale kauba eest makstud raha ega vastanud tarbija ja ameti kirjadele.

DexIN Mööbel OÜ juht Urmas Milvek kinnitas Tarbija24-le, et kliendiga on kõik probleemid lahendatud ning lubas sellest teada anda ka ametile. Praegu on ettevõte siiski veel mustas nimekirjas.

Lisaks kandis amet sinna ka Netikuller Transport OÜ (e-kauplus Netikuller.ee), kuna ettevõte pole tarbijatele õigeaegselt tagastanud kauba eest tasutud raha ning pole õigeks ajaks vastanud ameti kirjadele.

Vaata e-poodide musta nimekirja siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles