Purjutajad pidasid piiri

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Osa Kalev Spa esisele parkimisplatsile kogunenud noortepuntidest panid oma auto helisüsteemi korralikult proovile.
Osa Kalev Spa esisele parkimisplatsile kogunenud noortepuntidest panid oma auto helisüsteemi korralikult proovile. Foto: kaadrid videost

Laupäeva õhtu Tallinna tänavatel. Koos videoreporter Jaanus Lensmentiga käime mõttes läbi kohad, kus võiks kohata purjutavaid seltskondi, kes ühtlasi ka rahu rikuvad, et siis nende peal riigikogu liikme Tõnis Kõivu soovitusi katsetada.

Eksperimendis osalejate sihtgruppi sobivad hästi ka need alkoholi pruukijad, kes valinud napsutamise kohaks mõne lastemänguväljaku, sest lõppastmes otsime ju häirijaid, ent sõna «häiriv» võib iga vaatleja jaoks tähendada väga paljusid asju.

Juba idee tasandil tekitas eksperiment toimetuses elevust, sest purjutavad seltskonnad on ettearvamatud ning võimalus lihtsalt peksa saada jutuga «olge nüüd tublid, minge jooge ja lärmake kusagil mujal» tundus üsna tõenäoline. Minul lipsmikrofon särgi all peidus ja videoreporteril valmidus minu vestlust joogisõpradega eemalt filmida, hüppame siiski pea ees tundmatusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles