Ökojäätis võidutses mahetoodete turul

Triin Ärm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suvel süüakse rohkem jäätist kui talvel.
Suvel süüakse rohkem jäätist kui talvel. Foto: Panther Media/Scanpix

Kohalike väiketootjate toidu eelistajate hulk üha kasvab ja seda eriti väikelaste emade seas ning kõige populaarsem mahetoode on kuumadel suvepäevadel La Muu ökojäätis.

Täna avati Sõpruse Rimi hüpermarketis kaheksas talutoodete müügiala Talu Toidab, kus pakutakse kohalike väiketootjate toidukaupu.

Talutoodete müügiala juhi Margus Lille sõnul on väiketootjate toodang leidnud kindla koha tarbijate ostukorvis. Müügiala Talu Toidab valikust 60 protsenti on kodumaised mahetooted, ülejäänu aga kohalike väiketootjate toiduained. 

Lille sõnul on palava suvepäeva kõige populaarsem mahetoode La Muu ökojäätis. «Tänaseks oleme viie Talu Toidab müügiala juurde toonud ka La Muu jäätisekülmikud, kust soovijad saavad Eestis toodetud ökojäätist osta. Valikus on mitme erineva maitsega maiused,» kommenteeris Lille.

Rimi turundus-ja kommunikatsioonijuhi Andrija Lilleoja sõnul avati Sõpruse Rimis täna ka iseteeninduslik puuviljalett. «Uues puuviljaletis saavad soovijad komplekteerida endale sobiva puuviljasalati, mis sobib hästi magustoiduks,» selgitas Lilleoja. Sarnane puuviljalett töötab ka Norde hüpermarketis.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles