«Tootsi peenra» fotokonkursi võitja on selgunud

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Perenaise peenral on rukkililled, unimagunad, saialilled, kakrad, herned, oad ja liblikas.
Perenaise peenral on rukkililled, unimagunad, saialilled, kakrad, herned, oad ja liblikas. Foto: Jaanus Jõesalu

Tarbija24 fotokonkursile «Tootsi peenar» laekus 55 pilti üle Eesti, aga ka piiri tagant. Selgub, et aednike fantaasial oma peenarde kujundamisel pole piire, üheskoos kasvatatakse nii teravilja, lilli kui ka köögivilju.

Loosi tahtel saab Postimehe piknikukorvi Monika Urb (pilt nr 4), kelle peenart ääristavad päevalilled, gladioolid, daaliad, saialilled, rukkililled, astrid ja liiliad.  Lillede taga on porgandivaod, valge ja lilla sibul, punapeet ja lehtpeet, paar tomatitaime, hapuoblikad, küüslauk, petersell, basiilik, suvikõrvits, mõned maasikad ja tilli.

 Teise piknikukorvi saab Artur Kübarsepp (pilt nr 50), kes kasvatab ühes peenras kurki, punapeeti, tilli, lehtsalatit, peterselli, sibulat, füüsalit, kapsast, aeduba, hernest ja tomatit.

Konkursi peaauhinna sai loosi tahtel Jaanus Jõesalu (pilt nr 10), kelle saadetud pildil kasvavad kõrvuti nii moonid, rukki- ja saialilled, aga ka herned ja oad.

Palju õnne võitjatele, toimetus võtab teiega ühendust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles