Naine kõrvetas McDonald’si kohvis sisalduva kemikaaliga kõri

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
McDonald'si eine koos kohvijoogiga.
McDonald'si eine koos kohvijoogiga. Foto: SCANPIX

Malmöst pärit naine ostis McDonald’si söögikohast cappuccino, kuhu oli sattunud puhastuskemikaale, mille joomise tagajärjel sai tema kõri tugevalt põletada.

Lõuna-Rootsis elav Hanna Tenman otsustas kohvi hankida kohalikust McDonald’sist, kirjutab The Local. Ta ei osanud iial endale ette kujutada, et cappuccino võib osutuda söövitavaks. 

«Ma mõtlesin, et see on väga imelik, kui avastasin, mis minu topsis on, eriti, kui sain aru, et seal on söövitavad ained. See tegi mind vihaseks,» teatas 24-aastane Tenman.

Tenman selgitas, et alustas tööl cappuccino joomist ning tundis kohe, et see hakkas tema kurku põletama. Seejärel palus ta kolleegil samuti sõõm võtta. Kolleeg nõustus, et midagi on valesti – peatselt jooginõu Tenmani käte vahel lihtsalt purunes. 

«Ma läksin McDonald’sisse tagasi, et selgitada, mida ma olin joonud,» kirjeldas Tenman. «Kui sinna jõudsin, siis palusin masinat endale näidata, kuid seal töötav mees ei tahtnud seda teha.»

Klienditeenindaja ütles Tenmanile, et ta ei ole esimene klient, kes kurdab. Mees selgitas, et puhastusvahendit ei olnud masinalt piisavalt ära loputatud. «Ma olin põikpäine ja keeldusin lahkumast enne, kui sain seda oma silmaga näha,» lausus Tenman ja jätkas, et masinal oli suurelt peale joonistatud «X» ehk n-ö keelumärk kasutamiseks.

Töötajad pakkusid naisele uut jooki, kuid viimane keeldus. Seega tagastati talle lihtsalt makstud summa. 24-aastane Tenman ei ole kindel, kas hakkab kahjutasu nõudma, kõige olulisem on tema jaoks juhtumist teavitada sealset järelevalveametit.

See pole mitte esimene taoline juhtum Rootsis – alles maikuus põletas üks klient end Stockholmi McDonald’sis täpselt sama puhastusvedelikku juues.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles