Lugeja küsib: kuidas püsib Rimi salat värskena?

Triin Ärm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rimi salatilett.
Rimi salatilett. Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

«Käisin Rimis õhtul umbes kaheksa ajal ja mõtlesin osta plastikust karpi seda salatiti, mille saan ise erinevatest osadest kokku panna. Vaatasin siis ringi ja fetajuust ja kapsas ei näinud enam just kõige värskemad välja. Hakkasingi siis mõtlema, et kas need salati koostisosad on ikka iga päev uued ja mis neist pärast saab?» uuris lugeja. 

«Või kuidas neid säilitatakse? Varem olen jõudnud poodi ka poole kümne paiku, kui salatimaterjal on juba ära koristatud. Kas on mingisugune kellaaeg, pärast mida salatit enam osta ei saa?» küsis lugeja veel.

Vastab Rimi pressiesindaja Katrin Bats.

Rimi värske salati lett peab olema täidetud kohe hommikust kuni sulgemiseni välja. Oleme palunud oma teenindajatel sealsel valikul päev läbi silma peal hoida, et pakutav näeks välja selline, millist nad ka ise oleks nõus ostma. Mõistagi võib aeg ajalt juhtuda, et valik vajab uuendamist, ent enamasti oleme siiski suutnud hoida salatibaari kontrolli all. Seda kinnitavad ka meie salatibaari müügid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles