Estonian Air tuleb äriklientidele vastu

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonian Airi lennuk.
Estonian Airi lennuk. Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Arvestades Eestis tegutsevate äriklientide vajadustega alustab Estonian Air lisaks Stockholm Arlandale lende ka Bromma lennuväljale Rootsis.

Estonian Airi lennud Tallinna ja Bromma vahel hakkavad toimuma argipäeviti kaks korda päevas alates 29. septembrist kuni 19. detsembrini ning jätkuvad uuel aastal 26. jaanuarist kuni 19. juunini.

«Kohtumised meie äriklientidega ja turuanalüüsid näitasid, et lennud Rootsi suunal vajavad suuremat valikuvõimalust. Brommasse ja selle lähedal asuvatesse piirkondadesse, nagu Solna ja Kista on koondunud mitmed ärikeskused, sealhulgas paljude Eestis tegutsevate firmade peakontorid. Sellest tulenevalt on lennuühendus Brommaga oluline just ärikliendi jaoks, tagades neile senisest kiirema ja mugavama teenuse,» selgitas Estonian Airi juhatuse liige Indrek Randveer.

Käesoleva aasta esimese seitsme kuuga on Estonian Airi Stockholmi liinil klientide arvu suurendanud eelkõige need reisijad, kelle lõppsihtkoht on Stockholm.

«Bromma on heaks alternatiiviks neile, kes plaanivad jääda Stockholmi või selle vahetusse lähedusse. Samas on Stockholm Arlanda Estonian Airi liinivõrgus jätkuvalt oluline sihtpunkt, mis pakub muu hulgas väga häid võimalusi jätkulendudeks rohkem kui 100 sihtkohta üle maailma. Estonian Air lendab Stockholm Arlanda lennuväljale 23 korda nädalas, Brommasse hakkavad lennud toimuma 10 korda nädalas,» lisas Randveer. 

Bromma lennuväli asub Stockolmi kesklinnast 8 km kaugusel, lennuväljalt liiguvad kesklinna suunas bussid kaks korda tunnis, sõiduaeg on 20 minutit.

Ühe suuna piletihind Tallinnast Brommasse alates 69,90 eurost ja Brommast Tallinnasse alates 79,97 eurost sisaldab kõiki makse, ostes pileti Estonian Airi kodulehelt. Nende hindadega pileteid on saadaval piiratud koguses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles