Lugeja küsib: miks bussijaam õpilasi nöögib?

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õpilaspilet
Õpilaspilet Foto: Toomas Huik

«Minu ema ja mu 11-aastane tütar  pidid sõitma Kuressaarest Tallinna. Bussijaamast piletit ostes tuli välja, et ema sai sooduspileti osta küll, kuigi tal pensionitunnistust kaasas polnud. Aga 11-aastaselt nõuti täispiletit, sest õpilaspilet oli koju jäänud. Nii väikse lapse puhul peaks ju ometi selge olema, et tegu on koolis käijaga, samas kui välimuse järgi pensionäri staatust määrata ei saa. Miks koolilapsi nii nöögitakse?» küsib lugeja.

Vastab Kuressaare Bussijaama juhatuse liige Aare Lehtsi.

Tallinna ja Tartusse suunduvatele  bussidele müüakse Kuressaarest sooduspileteid vastavalt firmade poolt ettenähtud soodustusele. Pensionitunnistus ei ole  vajalik Estonian Lines OÜ, OÜ Eesti Bussis ja AS Go Bussis, kellele kehtib soodustus eakas üle 60 aasta ning bussis peab kaasas olema vanust tõendav dokument.

OÜ Eesti bussis kehtib soodustus noortele kuni 30 aastastele ( k.a) vaid laupäeviti, teistel päevadel sõidavad õpilased konkreetse firmaga täispiletiga. Kõikidel teistel firmadel on vajalik õpilaspilet või pensionitunnistus. Soodusustega reisijad saavad vajaliku info meie kodulehelt www.bussipilet.ee või meie klienditeenindajatelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles