Subway avab kolm uut võileivarestorani

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinnas tegutseb kokku viis Subwayd - Peetri kaubanduskeskuses, Tallinna lennujaamas, Estonia kontserdimaja vastas, Järve keskuses ning Hobujaama tänaval.
Tallinnas tegutseb kokku viis Subwayd - Peetri kaubanduskeskuses, Tallinna lennujaamas, Estonia kontserdimaja vastas, Järve keskuses ning Hobujaama tänaval. Foto: Toomas Tatar

Järgmine Subway avatakse septembris Keilas, oktoobri teises pooles laieneb võileivarestoran uuenenud Ülemiste keskusesse.

Sub'e (Subway kihilisi võileibu) saavad peagi nautida ka Pärnu elanikud. Koos eelmainitud asukohtadega on Eestis seejärel kokku kaheksa Subwayd.

Eesti esimene Subway avati Estonia puiesteel 2013. aasta aprillis. Sama aasta sügisel lisandusid uued kohad Peetri Selveris ja Tallinna lennujaamas.

Käesoleva aasta alguses avati poed Hobujaama tänaval ja Järve Selveris.

Aastaks 2020 näeb Subway Eesti arengukava ette vähemalt 25 söögikoha avamist. Üle maailma on Subway avanud 42 500 söögikohta 108 riigis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles