Lidlis müüdav šampoon osutus hinna ja kvaliteedi suhtelt parimaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Šampooni valikul on hind teisejärguline, selgus Saksa tarbija-ajakirjas tehtud testist.
Šampooni valikul on hind teisejärguline, selgus Saksa tarbija-ajakirjas tehtud testist. Foto: SCANPIX

Saksa tarbija-ajakirja šampoonide võrdluses pälvisid hea hinnangu ka mitmed Eesti supermarketites müüdavad laiatarbešampoonid, mis edestasid paljusid professionaalseid pesuvahendeid.

Saksa tarbija-ajakirja Stiftung Warentest nõrkadele ja kahjustatud juustele mõeldud šampoonide testis pälvisid hea hinnangu näiteks Schwarzkopf Gliss Kur Hair Repair Total Repair Shampoo, mille 250 milliliitrine pudel maksis 2,79 eurot ja Dove Intensive Pflege Therapy, mille sama kogus maksis 2,44 eurot.

Veidi paremaid hindeid pälvisid Garnier' Fructis Kräftigendes Repair Shampoo Oil Repair ( 1,98 eurot pudel) ning L'OrealElvital Anti-Haarbruch pflegendes Aufbau-Shampoo (2,20 eurot). Konkurentsitult hinna ja kvaliteedi suhtelt parimaks šampooniks aga osutus Lidli odavketi kauplustes müüdav ja hinde «hea» pälvinud Cien Provitamin Shampoo Repair Care, mille 300 milliliitrine pudel maksis kõiges 69 eurosenti.

Supermarketitoodetest polnud ühegi näitaja poolest paremad L'Oreal' Professionnel expert série absolut repair, pudeli hind hind 11.80 ja Wella Professionals lifetex extra rich shampoo, mille hind oli  9.50. Pigem vastupidi, nendest vaid juuksurisalongidest müüdavatest toodetest pälvisid kõrgemad hinded Pantene Pro-V Anti-Haarbruch Shampoo ( pudeli hind 2.79), Schwarzkopfi Schauma Oil Intense Shampoo (pudeli hind 1.99) ja Nivea Intense Repair Aufbau Shampoo (pudeli hind 1.99).

Testi parimaks šampooniks osutus looduskosmeetika firma Logona Repair Shampoo Ginkgo 7.29

Kogu testi tulemustega võib tutvuda siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles