Haisev reisija saadeti mõnituste saatel lennukist minema

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lennuki sisemus. Pilt on illustreeriv.
Lennuki sisemus. Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

American Airlinesiga lennata soovinud prantslane väidab, et tal paluti lennukist vahetult enne õhkutõusmist lahkuda, kuna ta haises. Lennufirma eitab süüdistusi.

27-aastasel Pariisist pärit mehel paluti väidetavalt Charles-de-Gaulle lennujaamas pardalt lahkuda, kuna ta haises, kaebab ohver.

Mehel paluti Dallasesse suunduvalt lennult lahkuda enne lennuki õhkutõusu, kuna teised reisijad kaebasid tema ebameeldivate kehalõhnade üle, vahendab The Local AFP reportsi.

Lennufirma ebameeldivat käitumist oma nahal tunda saanud reisija esitas American Airlinesi vastu kaebuse, mis on menetlusse võetud ja mis osas algatati juurdlus.

Kui AFP lennufirmaga ühendust võttis ja juhtunule selgitust küsis, öeldi, et reisijat puudutavat ei kommenteerita. Lisati vaid, et probleemi põhjustas reisija viisa.

Algatatud uurimisele lähedalseisev inimene ütles AFP-le, et lennukist väljavisatud reisija polnud ei räpane ega ka purjus.

Raporti kohaselt soovis reisija külastada tualetti vahetult enne õhkutõusu, kuid lennuki stjuardess palus tal eemalepeletavate kehalõhnade pärast pardalt lahkuda.

Intsident on raporti kohaselt jäädvustatud ka videosse. «Pardameeskond ja teised reisijad kaebavad, et te haisete,» olevat stjuardess öelnud.

«Te olete Ameerika ettevõttele kuuluvas lennukis, see siin on Ameerika Ühendriikide territoorium, kaptenil on õigus keelduda teid teenindamast. Te ei lenda tänase lennuga,» ütles pardameeskonna töötaja reisijale, lisades, et ta pole sugugi esimene reisija, kes lennukilt minema saadetakse.

AFP raporteeris, et mehele soovitati lõpuks ka duši alla minna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles