Tallinna valveapteek läheb remonti

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnismäe apteek.
Tõnismäe apteek. Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Tallinna Tõnismäe Südameapteegis toimuvad 7.–24. septembril renoveerimistööd, valveapteek jääb ehitustööde ajal avatuks.

7.–24. septembrini on Tõnismäe Südameapteek päevasel ajal kell 8.00–18.00 remonttöödeks suletud ning selle piirkonna inimesed saavad ravimeid ja tervisetooteid osta teisest, lähedalasuvast Tõnismäe Polikliiniku Südameapteegist, Hariduse tn 6. Polikliinik asub 300 m jalutuskäigu kaugusel ümber nurga.

Tõnismäe Südameapteegi valveapteek, Tõnismägi 5, avab uksed kohe peale polikliiniku sulgemist ehk kell 18.00–8.00. Nädalavahetustel töötab valveapteek 24h.

Kuna sageli tekib vajadus mingi ravimi järele alles õhtutundidel, mil tavaapteekide ja suuremate kauplusekettide apteegid on suletud, siis muutub Südameapteegis ka öine teenindus. Renoveeritud apteegis saavad öised ostjad täiendava ruumi apteegis sees ravimite ostmiseks ning ei pea enam õues ootama.

Pärast remonttööde lõppu soovib Südameapteek linlastele pakkuda kenamat ja mugavamat apteegikeskkonda ja teenindust ning suuremat tervisetoodete valikut. Uksed avab ka nõustamiskabinet, kus pakutakse erinevaid tervisenäitajate mõõtmisi ja nõustamist.

Tallinnas on kokku kaks valveapteeki, mis mõlemad kuuluvad Südameapteegi ketti. Teine Südameapteegi valveapteek asub Lasnamäel Vikerlase keskuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles