Üleskutse soovitab Georgi lintidega taksosid boikoteerida

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Georgi lintide kasutamine ärgitas taksofirmat boikoteerima.
Georgi lintide kasutamine ärgitas taksofirmat boikoteerima. Foto: Facebook

Sotsiaalmeedias levib üleskutse boikoteerida Eurotakso sõiduvahendeid, kuna nende salongis on on peegli küljes Georgi lindid. Taksofirma juhi sõnul ettevõte poliitikaga ei tegele.

«Reedel märkasin 15 minuti jooksul kolme ühe ja sama firma taksot, kus salongis oli lint (Georgi lint – toim.), ja siis ma leidsin, et see ei saa juhus olla,» rääkis IRL liig ja Tallinna volikogusse kuuluv Tarmo Kruusimäe. Kruusimäe hinnangul on takso puhul tegemist Tallinna ühistranspordiga ja enda riigivastalisi meeleolusid ei peaks ühistranspordis välja näitama. Oma Facebooki sissekandes teeb Kruusimäe ettepaneku boikoteerida Eurotaksot seni, kuni «juhtkond taipab ja mõjutab oma töövõtjaid koristama taksodest ära Okupandi lindikesed.»

Eurotakso tegevjuhi Toomas Nõuliku sõnul on tegu mõttetu teemaga, sest ettevõte ei ole absoluutselt poliitikaga seotud. «Kui keegi kusagil pani, siis kui me sellest teada saame, palume selle alati ära koristada,» kinnitas ta. Kuuldes, et on tehtud selline üleskutse, sõnas Nõulik: «Eks me siis paneme vastu, et boikoteerige sellist lolli poliitikut, kes sellist iba suust välja ajab. Siin ei olegi rohkem midagi kommenteerida.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles