Vanaproua sai tänu meedia survele loodetud Säästukaardi

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Säästukaart.
Säästukaart. Foto: Margus Ansu

Vanaproua (84-aastane), keda Eesti tarbijate keskühistu pidas esialgu Säästukaart Plussi saamiseks liiga eakaks, saab siiski maksekaardi.

Helju (nimi muudetud – toim) sõnul oli temaga möödunud nädala lõpus, pärast tema juhtumi jõudmist meediasse,  ETK-st ühendust võetud, et tema andmeid küsida, kirjutab Saarte Hääl.

«Mulle lubati kaart väljastada ja teatada, millal ma oma kaardile järele võin minna,» rõõmustas Helju, kes saab oma kaardi kätte Saaremaa kaubamajast. Siiski leiab Helju, et klienditoe telefonioperaator, kes talle esialgu selgitas, et ta on maksekaardi saamiseks liiga vana, vaevalt et selle selgituse ise välja mõtles. «Ta oli ilmselt juba harjunud seda juttu rääkima, sest küsis kohe, mis on mu sünniaasta. Ilmselt on see siis kirjutamata seadus ja üldiselt kehtiv asi – eakatele inimestele maksekaarti mitte anda.»

Helju sõnul on ta sellisele kahtlusele kinnitust saanud oma eakatelt tuttavatelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles