Spaa lämmatab naabreid kloorihaisuga

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puhkajatel pole aimu, et naabreid häirib kloorihais.
Puhkajatel pole aimu, et naabreid häirib kloorihais. Foto: SCANPIX

Kuressaares Grand Rose spaa kõrval asuva maja elanikud vaevlevad ikka ventilaatorite müra ja ventilatsiooniavadest leviva haisu käes, sest märtsis lubatud «väljalaske tõstmist» pole toimunud.

Haisu tõttu ei saa spaa naabrid suvel aknaid avada ja kõige hullem pidi olukord olema hommikuti, kui basseine puhastatakse, kirjutab Saarte Hääl.

Tõestuseks näitasid majaelanikud majutusasutuse esimese korruse kõrgusel oleva ventilatsiooniava ees laiuvat musta maa-ala, kus suvel ei pidavat isegi rohi kasvama.

Hotelli omanikfirma esindaja Lembit Soe oli märtsis kloorihaisu probleemist teadlik ja tema väitel probleemiga juba tegeleti. «Viime selle toru kõrgemale, kuigi see on täpselt sama õhk, mis on all ujulas,» rääkis Soe märtsis.

Eelmisel nädalal pöördusid majaelanikud taas Saarte Hääle poole, sest tänaseni pole olukord karvavõrdki muutunud.

Lembit Soe avaldas imestust, miks majaelanikud ajalehe poole pöörduvad, kui võiks otse temaga rääkida. «Minu meelest on asjad tellitud ja ma isegi ei tea, miks seda veel paigaldatud pole. Igal juhul teeme ära,» kinnitas Soe. Tööde tegemise uut tähtaega ta ei öelnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles