Bussipileteid saab nüüd pikemalt ette osta

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebe buss.
Sebe buss. Foto: Toomas Huik / Postimees

Tänasest saab kõikidele Eesti Bussi reisidele pileteid varasema kümne päeva asemel 30 päeva ette osta.

«Näeme, et reisijate vajadus oma liikumist varem ette planeerida on kasvamas,» ütles Eesti Bussi juhatuse esimees Gunnar Obolenski. «Pikendades eelmüüki kümne päeva pealt 30 päeva peale, tugineme vahepeal saadud kogemustele ja klientide tagasisidele,» lisas ta.

Lisaks võimalusele sõite pikemalt ette planeerida, aitab pikem eelmüük paremini kursis olla ka Eesti Bussi sõiduplaaniga. See omakorda välistab võimaluse, et näiteks pühade ajal oodatakse bussijaamas bussi, mis pühadegraafiku alusel tol päeval sõitma ei peaks.

«Kutsun inimesi veel ka üles võimalusel pilet välja printimata jätta. Selle asemel tasub pilet esitada bussijuhile nutiseadme ekraanilt,» soovitas Obolenski.

Juuli lõpus avas Sebe tütarettevõte Eesti Buss piletite eelmüügi kõikidesse peatustesse, kus ettevõtte buss peatub. Kokku saab pileteid osta enam kui 400 peatusesse www.tpilet.ee keskkonnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles