Danske ja Nordea paigaldasid uued sularahaautomaadid

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Danske ja Nordea panga sularahaautomaat Eestis.
Danske ja Nordea panga sularahaautomaat Eestis. Foto: Danske/Nordea

Nordea ja Danske Bank asendasid oma ühise sularahaautomaatide võrgu 20 väljamakseautomaati uute sularaha sisse- ja väljamakseautomaatidega.

Pangad paigaldasid käesoleva suve jooksul uued sularahaautomaadid kõikidesse Eesti linnadesse, kus Nordea ja Danske Bank on esindatud, teatasid ettevõtted. Automaatidesse saab sularaha sisse maksta kõikides euro kupüürides.

Uued sularaha sisse- ja väljamakset võimaldavad automaadid on paigaldatud Tallinnas suurimatesse ostukeskustesse: Solarise, Viru, Kristiine, Rocca al Mare, Lasnamäe Centrumi, Ülemiste, Magistrali, Bravo, Mustika ja Järve keskustesse.

Automaadid paigaldati ka Viimsi kaubanduskeskusesse, Jõhvi Selverisse, Narva Fama keskusesse, Rakvere Krooni keskusesse, Pärnus Port Artur 2 ja Kaubamajaka kaubanduskeskustesse, Tartus Lõunakeskusesse ja Tartu Kaubamajja, Viljandis Uku keskusesse ning Kuressaare keskväljakule.

Tegu on Eesti ainsa ühise sularahaautomaatide võrguga, mida Nordea ja Danske Bank on koostöös arendanud viimased 8 aastat. Danske Bank ja Nordea Pank haldavad ühist sularahaautomaatide võrku 2006. aastast. Eestis kuulub pankade ühisesse automaatide võrku 100 sularahaautomaati.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles