Väljast ilusad biobanaanid olid seest riknenud

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lugejapilt

Sel esmaspäeval Solarise toidupoest kolm suurt pakki biobanaane maale kaasa ostnud naine avastas kohale saabudes, et kuigi väljast nägid nad ilusad välja, olid nad kõik seest lödid ja riknenud. 

Klient ei hakanud banaane tagasi viima, sest oli juba Tallinnast kaugel. 

Abc Supermarkets ASi juhatuse liige Andrus Põld ütles juhtunut kommenteerides, et banaanid olid ilmselt olnud liiga soojas või saanud muljuda. 

«Täname väga klienti, kes probleemile tähelepanu juhtis ja vabandame siiralt kliendi ees ebameeldiva juhtumi tõttu! Meil õnnestus kontrollida teisi samast partiiist pärinevaid banaane, mis olid kõvad ning seest ilusad. 

Küsisime hinnangut esmaspäeval ostetud banaanide probleemi kohta ka meie puu- ja juurviljaalase koostööpartneri ekspertidelt, kelle arvamus oli järgmine: kuna väliseid vigastusi pildil ei ole näha, siis võib olla juhtunud, et need banaanid on olnud kaupluses või pärast ostmist liiga soojas või saanud muljuda enne küpsetamisahju minemist. Banaan ja kõik puuviljad on elav kaup, millel võib esineda varjatud probleeme ning tooted reageerivad partiidepõhiselt temperatuurimuutustele väga erinevalt.»

Põld palus kliendil pöörduda Solarise toidupoe vastutava töötaja poole, et saada asemele uued kvaliteetsed banaanid. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles