Tööstused peibutavad aina tervislikumat rüübetega

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aura uued joogid.
Aura uued joogid. Foto: A Le Coq

Kuna tervislik elusviis on üha rohkem moes, siis püüavad ka kohalikud toiduainetetööstused aina tervislikumaid tooteid pakkuda.

A. Le Coq hakkas tootma Aura Mehu sarja, milles on  kaks erinevat maitset – õuna-virsiku-porgandi ja õuna-ananassi-porgandi. «Aura Mehu erineb tavapärasest mahlajoogist  kõrge, 60%lise mahlasisalduse ja püreemahla kasutamise poolest,» teatas ettevõte.

Toode erineb tootja kinnitusel teistest turul olevatest mahlatoodetest  pehme maitse, kõrge mahlasisalduse ja puuvilja-porgandi maitsva kombinatsiooni poolest.

Põltsamaa Felix aga laiendas funktsionaalsete smuutide sarja Pai Pluss, lisades tootevalikusse uue jõhvika-õuna hommikusmuuti jogurti, kiudainete ja B-rühma vitamiinidega.

«Pai Pluss jõhvika-õuna smuuti on rikastatud B-rühma vitamiinidega, mis aitavad kaasa vaimsele jõudlusele ja närvisüsteemi talitlusele ning vähendavad väsimust ja kurnatust,» lubab Põltsamaa Felix.

Uus funktsionaalne smuuti sisaldab lisaks B-rühma vitamiinidele selliseid traditsioonilisi hommikusöögi koostisaineid nagu mahl, puuviljad, jogurt ja kiudained.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles