«Kodutunde» majasaaga perekonnale annetati pea mitu tuhat eurot

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Šrofide pere maja, mida telesaade ehitamas käis.
Šrofide pere maja, mida telesaade ehitamas käis. Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Telesaate «Kodutunne» käigus majale uue hingamise saanud perekond Šrofi ähvardas peagi kodust ilmajäämine, ent toetajad on neid selle vältimiseks aidanud juba pea 2000 euro annetamisega.

Pärast seda, kui «Kodutunde» käigus maja renoveeritud sai, tuli avalikkuse ette info, et maja omanikuks olev noormees soovis enda kinnitusel juba 2013. aastal perekond Šrofiga sõlmitud müügilepingut lõpetada ehk hoone kellelegi teisele maha müüa. Mees väitis Tarbija24-le, et perel oli võlgnevusi ning nad ei teavitanud teda oma kodus toimunud põlengust. «Alusetu ja laimav on väita, et soovisin maja tagasi peale «Kodutunde» tehtud tööd,» märkis ta.

Kui seesugune info meediasse jõudis, tekkis majas elavale perekonnale suur toetajate grupp. «Kodutunde» Facebooki lehel jagati Šrofide pereliikme pangakontot, kuhu annetusi teha, seda eesmärgiga, et maja ikka neile jääks.

Alina Šrof kinnitas Tarbija24-le, et praeguseks annetatud summa on 1850 eurot. «Aitäh kõigile meie pere poolt.» Ta lisas, et hetkel ei ole omanik nendega rohkem ühendust võtnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles