Kus pakutakse toidu kõrvale tasuta vett?

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tarbija24.ee lugejad tõid välja mõned Eesti toitlustusasutused, kus lauda tuuakse tasuta joogivett. Kommentaaride põhjal tundub, et kõige kliendisõbralikumad söögikohad asuvad suvepealinnas Pärnus.

Üheks selliseks kohaks on lugejate andmetel Pärnu pitsarestoran Steffani, kus saab tasuta kannutäie sidruniviiludega vett. Ka Haapsalus Kuursaali kohvikus pakutakse tasuta majavett jää ja sidrunilõiguga.

Pärnus vastavatud kohvikus Mahedik saab lugeja sõnul tasuta kannutäie vett ja vajadusel veel teisegi lisaks koos jää, kurgiviilude, greibilõikude ja muuga. «Igati meeldiv üllatus oli, kui selline kaunidus lauale kanti!» kirjutas ta.

«Pärnus, Port Artur 2 kolmanda korruse söögikohas saab sidruniga kannuvett. Täiesti maitsev ja kuulub soovi korral toidu juurde. Euroopa kombe kohaselt selle eest maksma ei pea,» on veel üks näide.

Lisaks Pärnu söögikohtadele on lugeja andmetel kannuvesi alati tasuta võtmiseks letil ka Tallinnas Peterburi maanteel asuvas L´Attimo pitsarestoranis.

Ühe kommenteerija sõnul saab küsimise peale alati tasuta kraanivett ka Tartus Crepi kohvikus.

«Tallinnas Boheemis toodi sõna lausumata kraanivesi, kui ma ütlesin, et tahaks vett, aga Bonaquat ei taha. Peale Bonaqua kehva maitse ei taha ma keskkonnakaalutlustel pudelivett,» kirjutas teine lugeja.

Veel pakutakse lauda istudes tasuta klaasi vett lugejate sõnul Tallinnas Tartu maanteel ja Rocca al Mare keskuses asuvas Mack Bar-B-Que’s.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles