Töötaja kiri tõi tööandjale pisara silma

Triin Ärm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pisarad võivad viidata rõõmule.
Pisarad võivad viidata rõõmule. Foto: Panther Media/Scanpix

Toitlustusasutuse Dairy Queeni Kanadast pärit omanik sai hiljuti oma endiselt töötajalt nii südantsoojendava kirja, et see tõi naisele pisara silma.

Nüüd arstina tegutsev Nabiha Islam saati oma endisele tööandjale ja töödejuhatajale Yvonne Lavasidisele armsa kirja, milles ta tänas omanikku toetuse eest, kui Islamil olid koolis rasked ajad, vahendas Fox News.

«Kallis Yvonne, tead, ma olen nüüd arst! See võttis küll palju aega, et taas Dairy Queeni poole pöördun, aga ma olen sageli mõelnud nii sinu kui su lahkuse üle,» seisis kirjas.

«Sa oled uskumatult hea ülemus ja isegi veel parem inimene. Tänan sind toetuse ja julgustamise eest ning selle eest, et lubasid mul õppida, kui restoranis polnud külastajaid. Kõike head, Nabiha.»

Islam töötas Lavasidise heaks kolm aastat tagasi paar aastat.

«Muidugi olin väga liigutatud,» rääkis Lavasidis. «Nutsin, kui ma seda kirja esimest korda lugesin ja iga kord, kui seda näen, tulevad uuesti pisarad silma,» lisas ta.

Lavasidis meenutab oma endist töötajat samuti sooja sõnaga, nimetades teda säravaks ja ainulaadseks inimeseks, kes jõuab veel kaugele. Samamoodi toetab Dairy Queeni omanik oma praeguseid noori töötajaid, lubades neil töötada paindliku ajakavaga ning pakkudes arengut soodustavat keskkonda.

«Mul on nii palju noori ja edukaid töötajaid. Minu juures töötab üks kohaliku haigla õde, aga ta töötab vaid aeg-ajalt ning lõbu pärast, kui te seda usute. See on nii tore koht, kus töötada,» rääkis Lavasidis.

Kuigi see kiri pidi jääma vaid Lavasidise silmadele, kuid naise abikaasa postitas pildi sotsiaalmeediasse ja seal levis see kulutulena ning Dairy Queeni Twitteri konto muutus väga populaarseks.  

Vaata kirja siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles