Foorumis müüakse mobiili ostulube

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
OnePlus One mobiil.
OnePlus One mobiil. Foto: http://oneplus.net

Hiinas toodetud ja tehnikahuviliste seas väga populaarset OnePlusOne telefoni müüakse vaid vastava ostuloa saanutele, nüüd on mobiiliostu võimaldavad kutsed foorumites müügil.

Igaüks, kelle taotluse firma rahuldab ja telefoni müüb, saab kauba peale lisaks kolm ostuluba, mida sõpradele jagada. Nüüd on üks Eestis elav OnePlusOne omanik otsustanud need kutsed 10 euro eest müüki panna.

«Olen ise selle telefoni juba kuu aega tagasi soetanud ja nüüd jõudis minuni ka kolm kutset, mida saan edasi anda järgmistele huvilistele. Kuus päeva on aega invite endale saamiseks,» kirjutab müüja. Ta lisab, et pärast kutse saamist peab telefoni ära ostma 24 tunni jooksul. Mingite nippidega peaks saama ostuaega pikendada veel 24 tunni võrra.

Ostulubade müüja kinnitusel on OnePlusOne mobiil väga hea ja kui veekindlus välja jätta, siis Galaxy S5 ja Sony Z3 igati võrdväärne. Telefon maksab koos saatmisega 320€.

OnePlusOne telefone saab osta vaid internetilehelt ning konkurentidest märksa madalama hinna põhjuseks ongi asjaolu, et ettevõttel puuduvad reklaami- ja turunduskulud.

OnePlus telefone tootev firma alustas tööd eelmisel aastal ning nende esimene telefon OnePlus One sai tehnoloogiaajakirjanikelt vaid kiita.

Erinevalt kõigist teistest konkurentidest paneb telefonitootja oma esimese toote müüki jupp jupi haaval. Nimelt peab telefoni soetamiseks saama OnePlusilt kutse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles