Lugeja küsib: miks tipptunnil saadetakse liinile lühike rong?

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nii pikast rongist võib Aegviidu rahvas hommikuse tipptunni ajal vaid unistada.
Nii pikast rongist võib Aegviidu rahvas hommikuse tipptunni ajal vaid unistada. Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES

«Olen igapäevane Elroni rongidega sõitja ja ei suuda aru saada, miks pannakse sellistele rongidele nagu näiteks 7:08 Aegviidust väljuv elektrirong kolm vagunit. Sel kellaajal, mil õpilased lähevad kooli ja tööinimesed tööle, on see kindlasti liiga vähe!» kurjustab lugeja.

«Algul mõtlesin, et no okei, uued rongid, uus värk et kannatab ära ja küll asi paraneb, aga ei! Siiani pole aru saadud kui ülerahvastatud see liin see kell on. Inimesed on sõnaotseses mõttes üksteise otsas ja ruumi pole. Arukülast peale tulles on juba rong nii täis, et vaata et rongigi mahud, istuda saamisest rääkimata! Miks ei võiks tipptunnil liinil olla pikem rong?» kirjutab lugeja.

Vastab Elroni  vanemliikluskorraldaja Viljar Luhthein.

Oleme teadlikud, et tööpäeva tipptundidel on linnalähiliinidel palju reisijaid. Reeglina on rahvarohked kõik hommikused väljumised ja meil ei ole nii palju pikki koosseise, et igale poole jaguks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles