Bussisõitjatel on põhjust rõõmustamiseks

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reisibuss.
Reisibuss. Foto: Sille Annuk / Postimees

Kui seni teatasid bussifirmad ühe uute bussiliinide sulgemisest, siis uuest nädalast pannakse käiku neli uut bussiliini.

«Uute liinide avamine on vastukaaluks aasta esimesel poolel kaugbussiliikluses toimunud arengutele, kus veoettevõtted sulgesid sõidunõudluse vähenemise tõttu mitu kaugbussiliini,» rääkis maanteeameti ühistranspordiosakonna juhataja Ingmar Roos. Uuest nädalast hakkavad bussid sõitma Tartu-Jõgeva-Rakvere, Tartu-Puurmani-Põltsamaa, Tartu-Räpina-Värska-Saatse ja Tallinna-Paide-Põltsamaa-Tartu liinil.

 Roos lisas, et kahe viimati nimetatud liini avamisel taastub sisuliselt varem käigus olnud Tallinna-Tartu-Räpina-Värska-Saatse kaugbussiliin, mille teenindamisest varem teenust osutanud vedaja sõitjate arvu vähenemisele viidates käesoleva aasta juuni lõpul loobus. Väljumisajad Saatselt, Tartust ja Tallinnast toimuvad samadel kellaaegadel kuni juuni lõpuni käigus olnud Tallinna-Saatse bussiliiniga. Liine teenindab bussiettevõtte OÜ Presto

10. oktoobril käivitatavate bussiliinide koosseisus hakatakse teenindama kõikidel nädalapäevadel alljärgnevaid väljumisaegasid:

nr 506 Tartu – Jõgeva – Rakvere: kell 11:20 Tartust ja kell 15:15 Rakverest

nr 523 Tartu – Puurmani – Põltsamaa: kell 11:30 Tartust ja kell 14:00 Põltsamaalt

nr 572 Tartu – Räpina – Värska – Saatse: kell 18:45 Tartust ja kell 6:30 Saatsest

nr 573 Tallinn – Paide – Põltsamaa – Tartu: kell 15:25 Tallinnast ja kell 8:55 Tartust

Kõikide avatavate uute bussiliinide sõiduplaanidega on võimalik tutvuda internetilehel www.peatus.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles