Lugeja küsib: miks maksab T-särk 179 eurot?

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stockmannis müüdava T-särgi hind nörritas klienti.
Stockmannis müüdava T-särgi hind nörritas klienti. Foto: Lugeja pilt

Postimehe Tarbija24 toimetuse poole pöördus lugeja, kelle sõnul on uskumatu, et T-särgi eest küsitakse 179-eurost hinda.

«Käisin Stockmannis ja leidsin T-särgi, mille hind on 179 eurot. Saan aru, kui lihtlabane T-särk maksab 50, 60, 70 või 80 eurot, aga et sinna otsa on veel 100 eurot lisaks keevitatud – see mulle lihtsalt pähe ei mahu. Kust see hind tuleb? Mis materjale on selle tootmises kasutatud, et selle hind nii kõrgeks kerkida üldse saab? Kuidas on võimalik, et T-särk maksab nii palju, samal ajal võib Stockmanni elektroonikaosakonnast leida mitmeid tooteid, mis maksavad selles hilbust vähem, nagu näiteks kohvimasin, telefonid ja muu koduelektrioonika,» kirjutas lugeja.

Vastab Stockmanni turundusjuht Erica Järv.

Pildil on näha maailmakuulsa Versace brändi pikkade varrukatega särki. Kaubandusvõrgus müüdavate kaupade letihinnad sõltuvad sellest, millised on nende ostuhinnad. Kuidas kujunevad  tuntud  kaubamärkide sisseostuhinnad on üsna ühene – nimi ja kvaliteet maksab. Õnneks on meil piisavalt müügil eri hinnaklassides T-särke ja seda ka soodsamalt kui 50 eurot. Hinnad elektroonikaosakonnas käituvad üldiselt sama malli järgi – kohvimasina võib leida ühes riiuli otsas saja euro eest ja pisut eemal mitme tuhande euro eest. Ja nii on see igas kaubakategoorias. Kuid õnneks on meil valik lai ja võimalusi soetada korralikku kaupa igale maitsele ja rahakotile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles