Elron rongimurele lahendust leida ei suuda

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puupüsti täis õhtune Viljandi rong.
Puupüsti täis õhtune Viljandi rong. Foto: Albert Truuväärt

Elroni müügi- ja arendusjuhi Ronnie Kongo sõnul on nad teadlikud ülerahvastuse probleemidest Viljandi rongis, kuid pole suutnud seni sellele lahendust leida.

«Oleme teadlikud, et kõnealune väljumine on ületäitunud, seda eriti reedeti,» selgitas Kongo. Elroni müügijuhi sõnul on reedeti tegi kellaajaga, mil nõudlus on kõikidel liinidel suur ning sellele konkreetsele rongile haake lisamine tähendaks selle äravõtmist mõnelt teiselt suure täitumusega reisilt.

«Pikendatud rongid eelneval ja erandjuhtudel ka järgneval reisil tulenevad ringlusevajadusest – see tähendab, et mitte üks rong ei sõida pidevalt edasi-tagasi, vaid liigub päeva jooksul erinevatel liinidel,» rääkis Kongo.

Elroni esindaja sõnul ei ole ettevõte mitmel põhjusel Tallinn-Viljandi  reisi  täitumusprobleemile veel lahendust leidnud. Seda raskendab asjaolu, et Elronil on Raasikul toimunud rongiõnnetuse tõttu kasutuses endiselt üks neljavaguniline rong vähem. «Parema lahenduse peaks olukord leidma uuest liiklusgraafikuperioodist, mis algab 2015. aasta maikuus, ent me analüüsime olukorda ja püüame mingi lahenduse leida oluliselt kiiremini,» lubas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles