Elioni uus nutiTV nõuab varsti veelgi kallimat pulti

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elioni uus 13-eurone nuppudega pult.
Elioni uus 13-eurone nuppudega pult. Foto: elion.ee

Aasta tagasi uue nutiTVga välja tulnud Elion ärritas toona paljusid kliente, kes pidid selle tellimiseks endale uue 11-eurose nuppudeta puldi soetama. Lähitulevikus on uue nutiTV klientidel võimalik tellida vaid 13-euroseid pulte.

«Oleme nutiTV jaoks turule toonud uue ja võimsama, aga ka kompaktsema digiboksi Arris, mis vahetab välja seni müügil olnud Motorola digiboksi. Uue digiboksiga jõuavad müüki ka uued puldid, mille puhul pakume nüüd klientidele valikuvõimalust numbriteta ja numbritega puldi vahel,» selgitas Elioni avalike suhete juht Marek Unt.

Tema sõnul on veel mõnda aega neil, kes ei ole raadiosagedusel digiboksi juhtimisest huvitatud või kellel on pult katki läinud, võimalik ka vanema põlvkonna pulti tellida. «Hetkel on neid veel piisavalt,» kinnitas ta. Lähitulevikus jäävad müügile aga vaid 13-eurosed puldid. «Mida vähem pulte on valikus, seda lihtsam kliendile. Tahame segadust vältida,» lisas ta.

Uue digiboksi ostuga saab puldi tasuta kaasa. Eraldi saavad seda osta need, kes soovivad uut nutiTV-d kasutada olemasoleva digiboksiga.

Arrise digiboksi puhul soovitab Unt siiski uut pulti kasutada. «Tehniline võimalus vana puldiga juhtimiseks on tegelikult olemas, aga et pultide ja digibokside kombineerimine klientide elu keeruliseks ei teeks, soovitame sel juhul siiski uut pulti.»

Ta selgitas, et uued puldid võimaldavad Arrise digiboksi juhtida ka nii, et pult ja digiboks ei pea olema otsenähtavuses. «See tähendab, et digiboksi saab peita riiulisse ning puldiga ei pea «sihtima» digiboksi kanalite vahetamiseks. Samuti väheneb raadiosagedusel töötava puldi energiatarve ja patareid peavad kauem vastu,» nentis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles