Ka Tele2 ja Elisa väljastavad uude iPhone'i sobivaid mikro-SIM-kaarte

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elisa esindus
Elisa esindus Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Tele2 esindused väljastavad eelmisest nädalast ning Elisa esindused homsest, 6. augustist lisaks tavapärastele SIM-kaartidele ka mikro-SIMe, mida kasutavad mitmed uuemad seadmed. EMT pakub sellist kaarti juba maikuust.

«Mitmed Elisa kliendid on huvi tundnud mikro-SIM-kaartide vastu, sest Eestisse on jõudnud juba seadmed, millele ei sobi tavalises mõõdus SIM-kaart,» ütles Elisa müügiosakonna juht Tiit Mets.

Tema sõnul on mikro-SIM-kaartide puhul tegemist väiksemõõduliste, kuid muidu tavapäraste funktsioonidega SIM-kaartidega.

Tele2 teatel kasutab mikro-SIMi näiteks Apple’i nutitelefon iPhone4 ja iPad tahvelarvuti.

Elisa pakutaval mikro-SIMil on kuni 250 mälukohta numbrite ja nimede salvestamiseks ning 30 mälupesa lühisõnumite salvestamiseks. Sarnaselt tavapärase SIMiga võimaldab väike SIM-kaart kasutada nii Elisa kõneside- kui ka mobiilse interneti teenust.

Nii EMT kui Tele2 pakutaval mikro-SIMil on kuni 500 mälukohta numbrite ja nimede salvestamiseks ning 20 mälupesa lühisõnumite salvestamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles