Maxima lubas kohaliku tootja kauba taas müüki

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohalikel väikepagaritel on raske suurde poodi oma kaubaga pääseda.
Kohalikel väikepagaritel on raske suurde poodi oma kaubaga pääseda. Foto: Margus Ansu / Postimees

Poole aasta jagu pidid seni Kuressaare Maximast leiba-saia ostma harjunud Karja pagariäri sõbrad poekäikudel pettuma, sest harjumuspärast leiba-saia poes ei müüdud.

Karja pagariäri toodetel läks Kuressaare Maximas alati hästi ja see oli kohalikule ettevõttele oluline müügikoht, kirjutab Meie Maa.  Karja pagariäri esindaja Juhan Kanemägi sõnul on nüüdseks Kuressaare Maximas kohaliku tootja pagaritooted tagasi ja seda juba nädala jagu.  «Alates 15. oktoobrist on meie tooted Kuressaare Maximas olemas,» lisas mees.

Kevadel peatusid järsku tellimused Maxima ketist ning mitmetele pakkumistele ja järgnenud päringutele tekkinud vaikuse kohta vastuseid enam ei tulnud. Äsja oli sõlmitud uus leping koostöö jätkamiseks, ent üsna pea pärast seda tellimused katkesid.

Pagariäri esindaja Juhan Kanemägi rääkis, et pärast Meie Maa artikli ilmumist võttis Maxima nendega taas ühendust ja nii koostati poele järjekordne pakkumine. «Kuressaare kohapealt on müügi taastumine oluline,» rõhutas Karja pagariäri esindaja.

Karja pagariäri turustab ligi 60 protsenti toodangust Saaremaal. Maxima Kuressaare pood oli Karja pagariärile oluline edasimüüja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles