Vaata, mida kujutab endast Finnairi turisti mugavuspakett

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Finnairi lennuk Airbus A340.
Finnairi lennuk Airbus A340. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Alates 15. detsembrist on Finnairi turistiklassi lendajatele lisaraha eest osta endale lisaraha eest  nö mugavuspakett.

Mugavuspaketi valinud  turistiklassi reisijatele  pakutakse võimalust kohadele turistiklassi esiosas, teatas ettevõte Sellega kaasnevad vähemalt neli tolli lisajalaruumi, mugavad peatoed, kvaliteetsed kõrvaklapid ja isiklik mugavuskomplekt koos silmamaski, sokkide, kõrvatroppide, hambaharja ja –pastaga. Turistiklassis pakutavale toiduteenusele lisatakse päevastel lendudel tasuta suupisted lennu kestel, uus veinivalik ja tasuta vahuvein.

«Selleks, et turistiklassi reisija saaks kasutada mugavuspaketti, tuleb tal juurde maksta alates 45 eurost üks ots,» selgitati lennufirmast. Kõikide lendude sõltumata valitud reisimisklassist on kohvi ja tee jätkuvalt tasuta – see kehtib ka Finnairi värskendusjoogi, mustikamahla, puhul. Äriklassis on eined jätkuvalt piletihinnas.

Finnair on  aasta jooksul lisanud enamikesse pikamaalendude lennukitesse äriklassis uued täielikult allaklapitavad istmed. Hetkel on sellised istmed lennukites, mis sõidavad Tokyosse, New Yorki, Pekingisse, Souli, Hong Kongi, Nagoyasse, Osakasse ja Shanghaisse. Uued Zodiac Seats UK Vantage istmed moodustavad täissuuruses voodi pikkusega kuni 200 cm ja õlaruumiga 58 cm. Täielikult reguleeritavatel istmete on ka eraldi lugemislamp, reguleeritav peatugi, meeleolulambid ja mitmed lennuaegsed meelelahutusvalikud. Uute istmete paigaldamine on võimalik tänu 29 miljonit eurot maksma läinud programmile, mille raames kaasajastatakse enamiku kasutavatest lennukitest Airbus A330 ja A340.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles