Lood lihast - ausalt, otse ja lõikamata

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grill-liha
Grill-liha Foto: Grillfest.ee

Tauri Sumberg liha ei karda. Pigem peaks liha Taurit pelgama, sest see mees tunneb liha tujusid ja hingeelu. Tunneb nii hästi, et kirjutas lihast raamatu - ausa, otsekohese ja emotsionaalse. Kuiva jutupuru sellest raamatust otsida ei maksa, küll aga korjab  lihasõber sealt mitmeid näpunäiteid, kuidas lihaga paremini läbi saada. Lihateadusele lisaks saab emotsionaalse ja värvika tagasivaate kaheksakümnendate külaellu.

Tauri võtab raamatu saamislugu põhjendades aluseks bipolaarsuse: "Bipolaarsus on selline lahe sõna, mis iseloomustab inimkonda alates aegade hämarusest. Taevas ja maa, hea ja kuri, Aadam ja Eeva. Ka toidu puhul jaguneb inimkond kaheks. Ühed kokkavad ja teised ei tee seda mitte, küll aga tunnevad inimesed hea toidu ära, isegi  kui nad ise süüa ei tee. See raamat räägib lihtsatest asjadest, puistab sekka ka mõningaid nippe, mida tihti just kokaraamatutest ei leia. See on mõeldud neile, kes hindavad lugu ennast, mitte ainult ilusat pilti, kus kujundaja on ennast välja elanud või lahedat retsepti, mis juba ilmunud kokaraamatust varastatud"

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles