Bussireis lõppes ehmatava kogemusega

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Buss
Buss Foto: Ants Liigus

Möödunud nädala teisipäeva õhtul Hiiumaalt Tallinna suunal sõitnud GoBusi buss läks sõitja sõnul keset teed põlema.

«Eelmise nädala teisipäeval startisin kell 16.45 Kärdlast Tallinna teele ning keset teed läks buss põlema. Mingisugust jama tilkus veel laest kaela, mis mu jope ära rikkus,» kurtis lugeja.

GoBusi kommunikatsioonijuhi Kersti Gorstovi edastusel süttis nimetatud liinil möödunud nädala teisipäeval sõitnud bussil laevalgusti. «Buss ise siiski mitte,» täpsustas Gorstov.

«Olukorra tingis bussi laepaneelide vahel jooksvate soojendustorude ühe vahekoha ootamatu lekkimine, mis põhjustas laevalgusti juhtmetes lühise,» selgitas Gorstov ning lisas, et bussijuht reageeris olukorrale koheselt, kustutades kiirelt tulekolde.

«Reisijad ohus ei olnud,» kinnitas Gorstov.

«Tegu polnud bussi vanusest tingitud rikkega. Kõne all oleva bussi vanus on seitse aastat, mida loetakse bussinduses kuldseks keskeaks. Kahjuks pole tehniliste rikete vastu sajaprotsendiliselt kaitstud ükski bussiettevõte, kuid anname endast parima, et edaspidi selliseid olukordi ei tekiks,» edastas Gorstov.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles