Tallinn tahab keelata pühapäeviti poes alkoholimüügi

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn, Keskerakonna kontor vanalinnas. Keskerakondlased tähistasid erakonna 23. sünnipäeva.
Tallinn, Keskerakonna kontor vanalinnas. Keskerakondlased tähistasid erakonna 23. sünnipäeva. Foto: Erik Prozes

Kas Tallinnas kehtestatakse kuiv seadus? Linnavalitsuse homsel istungil plaanitakse peatada alkohoolse joogi jaemüügi õigused Tallinna haldusterritooriumil kogu pühapäevaks: napsu ei saaks siis pühapäeviti enam ei poest ega kõrtsist kaasa osta.

Talliinna linnavalitsuse korraldusega keelataks Tallinna haldusterritooriumil tervikuna alkohoolse joogi jaemüügi õigus pühapäeviti kella 00.00-st kuni esmaspäeval kella 10.00-ni kauplustes, toitlustus- ja majutusettevõtetes, etendusasutustes, üritustel ja mujal. Piirangut ei kohaldata vaid rahvusvaheliseks liikluseks avatud lennujaama tollikontrolli tsoonis.

Korraldusega soovitakse peatada alkohoolse joogi jaemüügi õigus kohapeal tarbimiseks Tallinna haldusterritooriumil tegutsevates toitlustusettevõtetes esmaspäeviti ajavahemikul kella 00.00-st kuni 10.00-ni. Alkohoolse joogi kaasamüük toitlustusasutustest on keelatud pühapäeviti kella 00.00-st kuni esmaspäeval kella 10.00-ni.

Korraldus peaks jõustuma 1. märtsil 2015, kuid selles on märgitud, et linnavalitsus peatab alkohoolse jaemüügi õiguse tähtajaliselt kuni kuueks kuuks,  31. augustini 2015.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles