Argo Aderi pojale annetatud summa kahekordistus ühe päevaga

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jarmo Ader
Jarmo Ader Foto: Facebook

Tais liiklusõnnetuses viga saanud Jarmo Aderile on annetatud ligi 20 000 eurot, annetuste summa on ühe päevaga kahekordistunud.

«Annetusi on juba ligi 20 000 eurot, mis tundub täiesti uskumatu ja on väga suur abi,» teatas kulturist Argo Ader Facebookis.  Eraldi tänab isa IF kindlustust, kes teatas perele, et noormehel oli siiski kindlustuspoliis olemas. Kindlustuse summa on 30 000 eurot.

«Ravikulusid pole veel kokku löödud, aga kindel on see, et ravi tuleb veel kallim ja kõik see kulub ära, olen valmis panema ka kogu oma vara müüki,» kirjutas Ader. Ta kinnitas, et kui  keegi tahab kindlustuse tõttu oma annetust tagasi, siis ta mõistab seda soovi ja on valmis raha tagastama. «Palun võtke siis minuga ühendust ja kannan Teie annetuse tagasi,» lubas mees.

 Isa sõnul ärkas Jarmo täna koomast üles ja suutis isegi öelda esimesed sõnad. Noormehe  olukord on endiselt väga raske, väga pikk ja keeruline ravi ning taastusravi on veel ees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles