Krediitkaartide võrdlemine muutus lihtsamaks

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Süüdistuse kohaselt tellis Sergei varastatud krediitkaardiandmeid ja tellis nendega veebipoodidest kaupu ja teenuseid.
Süüdistuse kohaselt tellis Sergei varastatud krediitkaardiandmeid ja tellis nendega veebipoodidest kaupu ja teenuseid. Foto: AFP / Scanpix

Enne lepingu sõlmimist on oluline võrrelda vähemalt kolme pakkuja tingimusi, et leida just enda vajadustele sobivaim. Finantsinspektsiooni tarbijaveebi minuraha.ee krediitkaartide võrdlustabeli abil saab võrrelda erinevate pankade pakutavate krediitkaartide tingimusi.

Omavahel saab võrrelda erinevate pankade pakutavate püsimaksega, määratud tagasimakse või vaba tagasimaksega krediitkaartide tingimusi. Oluline on võrdlemisel arvestada kõigi tingimustega, mitte valida ainult intressi või pakutavate lisateenuste alusel.

Kindlasti tasub tähelepanu pöörata krediitkaartide tasudele, laenatud raha tagastamise tingimustele ja intressi arvutamise põhimõtetele. Võrdlustabel on nii eesti kui vene keeles. 


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles